Saariston IT koodausta Paijulan koulussa

Paijulan kyläkoulu Nousiaisissa on selvinnyt lakkautusuhasta ja se on nyt suurelta osin peruskorjattu talkootyönä. Koululaiset ovat kahden vuoden jälkeen päässeet palaamaan omaan kouluunsa. 

Saariston IT halusi tukea tätä tuhkimotarinaa ja kävi opettamassa 16.-17.10.2018 koulun oppilaille koodausta ilman veloitusta. Lahjoitimme myös opettajille käyttäjätunnukset koodaus-nettikurssiimme. 

Paijulassa oli iloinen tunnelma. Oppilaat olivat oppivaisia ja henkilökunta hyvin ystävällistä. Olipa hauska opettaa koodausta tälläisessä ympäristössä! 

Lisätietoja Paijulan koulusta tästä  linkistä! 

Haluatko tietää lisää koodaus-koulutuksestamme? ”Lentävä lähtö koodaukseen” koostuu luennosta ja workshopista, toinen vaihtoehto on oppia koodaus internet-kurssimme avulla. 

Saariston IT:n sql-kurssi

Tarjoamme nyt myös yksityisopetusta!

Tehokkain tapa oppia!

Yksityisopetus on tehokkain tapa oppia. Yksityisopetuksessa oppiminen tapahtuu sinun ehdoillasi ja sinun tavoitteidesi mukaan, ei kuten ryhmässä, jossa jokainen joutuu tinkimään kouluttajan huomiosta ja suurisuisimmat saavat suurimman huomion osakseen. 

Henkilökohtainen opetus on tehokasta ja opit arviolta 30 – 50 % nopeammin kuin ryhmässä. Näin ollen se on myös kustannustehokasta. Kurssipäivien luokkakursseja korkeammat veloitukset korvaantuvat, kun kurssipäiviä tarvitaan normaalia vähemmän. 

Näin säästät sekä aikaa että vaivaa. Yksityisopetus tapahtuu joko omalla työpaikallasi tai erikseen sovittavassa paikassa, jossa pääset opiskelun ajaksi hetkeksi irti normaaleista työpaikan rutiineista ja kiireistä. 

Annamme koulutuksellemme tyytyväisyys-takuun! Jos et ole koulutukseen tyytyväinen, et maksa mitään. 

Saariston IT:n koulutuspalvelut

Posted by cooper on 24.8.2018
0
Category:&nbspKoulutus
Oikeilla kursseilla on kunnon kurssikirjat. Ja pisteeksi kurssin i:n päälle saaristolaisleivät kurssin osallistujille. Saariston IT:n kursseilla on nämä molemmat: kurssikirjat ja saaristolaisleivät. Leipämme tulevat, kuinka ollakaan, Saariston Leivästä Vehmaalta!
Saariston IT juhannus

Hyvää juhannusta!

Posted by cooper on 21.6.2018
0
Category:&nbspKoulutus
Toivotamme hyvää ja luonnonläheistä keskikesän juhlaa nykyisille ja tuleville asiakkaillemme! Ja tietenkin kaikille muillekin! 🙂

Yrityskohtaiset internet-kurssit

Posted by cooper on 13.6.2018
0
Category:&nbspKoulutus
Internet-kursseja organisaation sisäiseen koulutukseen Voisiko organisaatiossasi olla omia internet-kursseja uusia ja vanhojakin työntekijöitä varten? Uuden työntekijän tulo ja integroiminen organisaatioon vaatii aina aikaa ja vaivaa. Tuttu tapa perehdyttää työntekijä on se, että hän saa henkilökohtaista ohjausta organisaation kokeneimmilta työntekijöiltä. Tämä on sinänsä erinomainen tapa osaamisen jakamiseen ja laajentamiseen, mutta jos se toistuu usein, se voi osoittautua raskaaksi ja kalliiksikin. Perehdyttävä(t) työntekijät ovat perehdytyksen aikana poissa ”oikeista töistään”. Internet-kurssin kotisivu, tässä esimerkkinä Saariston IT:n SQL-peruskurssin alkukappaleet.
kuva kimmo virtanen

QlikView-kurssi Paasitornissa Hakaniemessä

Posted by cooper on 24.5.2018
0
Category:&nbspKoulutus
OUGF-seminaarin jälkeen heti QlikView-kurssin pito Hakaniemen Paasitornissa yhteistyössä Ari Hovi Oy:n kanssa. QlikView-koulutusta jo vuodesta 2011… Jos oli hieno ajokeli tiistaina ajaa Pyhämaasta Hämeenlinnaan, niin sitä se oli myös keskiviikkona Vanajanlinnasta Helsinkiin. Merimaisemat puuttuivat, mutta olihan siellä järviä matkalla. Saaristosta ei paljoakaan tietoa, tosin. Sitikka parkkiin Hanasaaren tienoille ja kävely metroon. Uskomattoman hyvin uusi metronjatke toimii, vaikka kestihän sen rakentaminen pitkään ja maksoi satoja miljoonia enemmän kuin piti. Satoja miljoonia, sitä laskuvirhettä on vaikea käsittää,