Tehokkain tapa oppia!

Yksityisopetus on tehokkain tapa oppia. Yksityisopetuksessa oppiminen tapahtuu sinun ehdoillasi ja sinun tavoitteidesi mukaan, ei kuten ryhmässä, jossa jokainen joutuu tinkimään kouluttajan huomiosta ja suurisuisimmat saavat suurimman huomion osakseen. 

Henkilökohtainen opetus on tehokasta ja opit arviolta 30 – 50 % nopeammin kuin ryhmässä. Näin ollen se on myös kustannustehokasta. Kurssipäivien luokkakursseja korkeammat veloitukset korvaantuvat, kun kurssipäiviä tarvitaan normaalia vähemmän. 

Näin säästät sekä aikaa että vaivaa. Yksityisopetus tapahtuu joko omalla työpaikallasi tai erikseen sovittavassa paikassa, jossa pääset opiskelun ajaksi hetkeksi irti normaaleista työpaikan rutiineista ja kiireistä. 

Annamme koulutuksellemme tyytyväisyys-takuun! Jos et ole koulutukseen tyytyväinen, et maksa mitään. 

Tarjoamme sinulle yksityisopetusta mm. SQL-, Qlik Sense – ja QlikView-teknologioiden kohdalla. 

Yksityisopetus lienee hauskin ja nopein tapa oppia esim. SQL-kieli. 

SQL- ja PL/SQL

SQL

Qlik Sense 

Qlik Sense -kurssi

Oracle, SQL Server ja Postgres

Yksityisopetus voi tapahtua sinun työpaikallasi tai voimme varata sopivan paikan muualta, jolloin pääset kurssin ajaksi hetkeksi eroon työpaikan kiireestä ja rutiineista ja voit rauhassa keskittyä oppimiseen. 

Haluatko oppia uutta kaikkein tehokkaimmalla tavalla? Ota meihin yhteys, niin räätälöimme sinulle henkilökohtaisen kurssin. Tulet hämmästymään, miten nopeasti opit! 

Soita 045-6519941/Kari Aalto tai meilaa kari.aalto (at) saaristonit.fi

Saariston IT tunnetaan asiakaslähtöisestä ja joustavasta asiakaspalvelustaan. Pienenä organisaationa me olemme ketterä ja nopea koulutuspalveluiden toimittaja. 

Olemme toimineet tietokanta- ja dw/bi-koulutuksen alalla jo 1990-luvulta lähtien. Asiakkainamme on suuri määrä Suomen suurimpia yrityksiä ja laitoksia, kuten keskussairaaloita, puhelinoperaattoreita, rakennusliikkeitä, ohjelmistotaloja, kaupunkien it-osastoja, teollisuuslaitoksia jne. 

Yksityisopetuksen lisäksi tarjoamme luonnollisesti myös perinteisiä luokkakursseja sekä internet-kursseja. 

Luokkakurssivalikoimaamme kuuluu lukuisa määrä Oracle-tietokantaan ja SQL-kieleen liittyviä koulutuksia. Räätälöimme sinulle juuri sellaisen kurssin, jonka sinä ja/tai kolleegasi kulloinkin tarvitset/tarvitsevat. 

Internet-kurssimme ovat erinomainen tapa opiskella missä ja milloin tahansa, oli se sitten kotisohvalla tai kesämökillä laiturinnokassa. Tutustu internet-kursseihimme täällä!

Yhteystiedot

Saariston IT

www.saaristonit.fi

puh. 045-6519941

kari.aalto(at)saaristonit.fi

Tietoa meistä

Ajankohtaista

Yhteistyökumppanit