Opi Oracle SQL ja PL/SQL korona-uhasta huolimatta: nettikurssimme ovat kätevä ja mukava tapa opiskella!

Sql-peruskurssi

Internet-kurssimme ovat erinomainen koulutusvaihtoehto, jos haluat opiskella ajasta ja paikasta riippumatta: juuri silloin ja juuri siellä, missä kulloinkin haluat! Opettele vaikka SQL-kieli SQL-peruskurssimme avulla! Internet-kurssiemme sisältö vastaa ”normaalien” luokkakurssien sisältöä. 

Ne koostuvat teoriasta, demoista ja harjoituksista. Tällä hetkellä Saariston IT:llä on valmiina neljä verkkokurssia: Oracle SQL -peruskurssi, Oracle PL/SQL -peruskurssiOracle SQL -jatkokurssi sekä Opi koodaamaan -kurssi, joka on suunnattu peruskoulun opettajille ja lasten vanhemmille. 

Saariston IT toivottaa asiakkailleen hyvää uutta vuotta!

Opi SQL kurssillamme Itävallan Alpeilla maaliskuussa 2019!

Opi SQL-kieli ohuessa ilmassa Itävallan Alpeilla, Salzburgin alueen Altenmarkt im Pongau:n kylässä. Järjestämme ensimmäisen kurssimme Alpeilla maaliskuussa 2019. Katso video ja lue lisää klikkaamalla allaolevaa nappia! 

Koodausta Nousiaisten Paijulan alakoulussa

Saariston IT koodausta Paijulan koulussa

Paijulan kyläkoulu Nousiaisissa on selvinnyt lakkautusuhasta ja se on nyt suurelta osin peruskorjattu talkootyönä. Koululaiset ovat kahden vuoden jälkeen päässeet palaamaan omaan kouluunsa. 

Saariston IT halusi tukea tätä tuhkimotarinaa ja kävi opettamassa 16.-17.10.2018 koulun oppilaille koodausta ilman veloitusta. Lahjoitimme myös opettajille käyttäjätunnukset koodaus-nettikurssiimme. 

Paijulassa oli iloinen tunnelma. Oppilaat olivat oppivaisia ja henkilökunta hyvin ystävällistä. Olipa hauska opettaa koodausta tälläisessä ympäristössä! 

Lisätietoja Paijulan koulusta tästä  linkistä! 

Haluatko tietää lisää koodaus-koulutuksestamme? ”Lentävä lähtö koodaukseen” koostuu luennosta ja workshopista, toinen vaihtoehto on oppia koodaus internet-kurssimme avulla. 

Saariston IT:n sql-kurssi

Tarjoamme nyt myös yksityisopetusta!

Tehokkain tapa oppia!

Yksityisopetus on tehokkain tapa oppia. Yksityisopetuksessa oppiminen tapahtuu sinun ehdoillasi ja sinun tavoitteidesi mukaan, ei kuten ryhmässä, jossa jokainen joutuu tinkimään kouluttajan huomiosta ja suurisuisimmat saavat suurimman huomion osakseen. 

Henkilökohtainen opetus on tehokasta ja opit arviolta 30 – 50 % nopeammin kuin ryhmässä. Näin ollen se on myös kustannustehokasta. Kurssipäivien luokkakursseja korkeammat veloitukset korvaantuvat, kun kurssipäiviä tarvitaan normaalia vähemmän. 

Näin säästät sekä aikaa että vaivaa. Yksityisopetus tapahtuu joko omalla työpaikallasi tai erikseen sovittavassa paikassa, jossa pääset opiskelun ajaksi hetkeksi irti normaaleista työpaikan rutiineista ja kiireistä. 

Annamme koulutuksellemme tyytyväisyys-takuun! Jos et ole koulutukseen tyytyväinen, et maksa mitään.